Huisarts IJsselhof

Huisarts IJsselhof is een Huisarts gelegen aan Thomasstraat 3 in Bolsward.

Meer informatie over Huisarts IJsselhof in Bolsward

De tekst gaat over verschillende onderwerpen, waaronder het gebruik van cookies op de website, griepvaccinaties op 14 oktober, het downloaden van een app voor gezondheidszaken, de mogelijkheid om digitaal een afspraak te maken, de nieuwe wetgeving voor online inzage in medische dossiers, de keuze voor een persoonlijke gezondheidsomgeving, het verstrekken van gegevens aan derden, betrouwbare informatie op internet, de accreditatie van de praktijk en de BIG-registratie van de huisarts. Er worden ook contactgegevens vermeld voor telefoon, mail en spoed buiten kantooruren. Verder wordt er verwezen naar inhoud die alleen bekeken kan worden als marketing cookies geactiveerd zijn.

Wil je weten wat Huisarts IJsselhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisarts IJsselhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisarts IJsselhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisarts IJsselhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Huisarts IJsselhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisarts IJsselhof

Bezoekers bekeken ook