Hoogste punt Remise bereikt (Fotoalbum)

remiseMet het plaatsen van de 8.000 kilo zware dakplaat van het lifthuis werd vrijdagmiddag het hoogste punt van het appartementencomplex De Remise bereikt.

 

Deze plaat werd op zijn plaats getild door Alex Bonnema, directeur bestuurder van Elkien, welke 27 appartementen in het gebouw gaat verhuren.

Hij deed dit onder toezicht van een grote groep toekomstige bewoners die voor deze bijzondere gebeurtenis waren uitgenodigd. Na het plaatsen van de plaat en het heffen van een glas champagne konden de bewoners van de koopappartementen hun toekomstige woning bekijken.

13 september 2012 werd de 1e paal in de grond geslagen voor het project en ondanks de slechte winter kon er doorgewerkt worden waardoor de bouw nog steeds op schema ligt. De bouw zal tijdens de bouwvak gewoon doorgaan en de planning is dat zowel de koop als huurappartementen voor de kerst van dit jaar worden opgeleverd.

Voor mensen die een appartement willen kopen, er zijn nog vijf van de 12 appartementen te koop. Voor meer informatie kunnen zij terecht bij Ernst Walstra van JorCom of makelaardij Boonstra te Bolsward. Ook zijn er nog enkele huurappartementen beschikbaar. Belangstellenden hiervoor kunnen zich melden bij Elkien.

Fotoalbum

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.