Hollandia klaar voor Open Nederlands Showkorps Kampioenschap

BOLSWARD – Muziek & Showband Hollandia uit Bolsward treedt zaterdag 13 juni voor het voetlicht tijdens de 17e Open Ductch Showcorps Championships in de Bonte Wever in Assen .

Het Bolswarder muziek- en showgezelschap heeft weken lang gerepeteerd om een mooie nieuwe show aan het publiek en jury te kunnen tonen. Hollandia mag haar show draaien om half 12 bij het evenementencentrum. Daarna gaan zij door in een klaar staande bus om meteen een streetparade te geven door het centrum om vervolgens nogmaals de show voor winkelend publiek op het Koopmansplein op te voeren.
Hier zullen de acht hoogst genoteerde korpsen in de finale staan voor het Nederlands kampioenschap. Er doen 24 korpsen mee over de gehele dag.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.