Hollandia heeft nieuwe instricteur

Mede dankzij de inzet van verschillende media kunnen wij vertellen dat wij een nieuwe instructeur hebben gevonden; Johannes Leeverink.

Vanaf jonge leeftijd is Johannes al bezig met slagwerk. In eerste instantie bij de plaatselijke malletband (Crescendo uit Drachten), later bij tal van orkesten als vaste- of invalmuzikant. Een hele leerzame periode! Na de middelbare school was de keuze voor het conservatorium dan ook snel gemaakt. Toen hij zijn studie klassiek slagwerk (met een jaar jazz vibrafoon als extraatje) had afgerond, heeft hij er meteen voor gekozen om terug te gaan naar zijn roots: muziek maken met ‘amateur-muzikanten’. Een goede keuze blijkt, want tot op heden doet hij dit met veel plezier!

Hij is geen onbekende in de showbandwereld en heeft meerdere (noordelijke) verenigingen onder zijn hoede als docent/instructeur/dirigent/choreograaf. Wij zijn blij met deze muzikale duizendpoot binnen Showband Hollandia!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.