Holland International Reisbureau Bolsward en Harlingen worden Reisbureau Friesland

Per 1 januari 2015 zijn Holland International Reisbureau Harlingen en Bolsward verder gegaan als vestigingen van Reisbureau Friesland. Ondanks het wijzigen van de naam zal er voor de klanten op de voorgrond weinig veranderen. Op de achtergrond zal de dienstverlenging echter verder uitgebreid worden door middel van nieuwe technieken.

Het reisbureau heeft zich als doel gesteld om in de toekomst de hele provincie Friesland van reisadvies te kunnen voorzien. De naam Reisbureau Friesland sluit hier dan ook naadloos op aan. Naast de doelstellingen die het reisbureau voor ogen heeft vond men het ook erg belangrijk dat er nog meer nadruk kwam te liggen op de onafhankelijkheid die het reisbureau heeft. Alina Eijkenaar-Molter: “We hebben jaren lang kunnen profiteren van de naam van een van Nederlands meest toonaangevende touroperator Holland International.

Wij zijn er altijd trots op geweest dat we onderdeel hebben mogen zijn van deze selecte groep van reisbureaus. Het landschap in de reiswereld is echter veranderd en we krijgen van nieuwe klanten vaak de vraag of wij ook andere producten aanbieden dan Holland International.

Om nog meer nadruk te leggen op het feit dat wij een onafhankelijk reisbureau zijn, hebben wij ervoor gekozen als zelfstandige organisatie door te gaan met een eigen naam. Er zijn wellicht enkele aanbieders die we niet boeken, maar vanwege het grote aanbod is dit vaak bij een andere aanbieder ook te vinden. Of het nu om een Arke reis gaat of een weekendje weg naar bijvoorbeeld Landal. Loopt u gewoon binnen en wij helpen u graag met alle type vakanties!”. Ondanks de wijzigingen in de naam blijven de bekende gezichten van het reisbureau met dezelfde “smile” als voorheen op het reisbureau aanwezig. De nieuwe naam is voor de oplettende klant al op diverse plaatsen verschenen.

Naast de rebranding van de winkels is het reisbureau ook van start gegaan met Reisadviseur Friesland. De eerste zelfstandige reisadviseur die Reisadviseur Friesland gaat vertegenwoordigen is Esther van Dijk. Esther is geboren en getogen in Harlingen en is al jaren actief in de reisbranche. Na jaren op een reisbureau in Franeker en in Sneek te hebben gewerkt was zij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het reisbureau ziet haar dan ook als een rijke aanvulling voor de dienstverlening. Esther van Dijk: ”Ik was toe aan nieuwe uitdaging en wilde graag samen werken met een vooruitstrevende partij. De ambities die het reisbureau voor de toekomst heeft geven mij een erg goed gevoel.

We hebben een eigen identiteit waar we trots op mogen zijn in onze eigen provincie! De korte lijnen en het uitgebreide aanbod zorgen ervoor dat ik mijn energie helemaal kwijt kan in deze nieuwe uitdaging. U kunt uiteraard ook voor al het reisaanbod bij mij terecht!” De uitbreiding van het reisbureau met de activiteiten van Reisadviseur Friesland zijn ook onderdeel van de toekomstige groei die het reisbureau voor ogen heeft. “Ervaren en klantgerichte reisadviseurs zijn bij ons van harte welkom, want we willen de kwaliteit op alle vlakken hoog kunnen houden. Door met elkaar samen te werken kunnen we elkaar versterken. Wanneer Esther, bijvoorbeeld vanwege een studiereis, afwezig is kan een klant bij het reisbureau terecht. Ook voor bijvoorbeeld brochures kan een klant van Esther gerust langskomen.

Door de reisbureaus, de zelfstandige reisadviseurs en de online verkoop ontstaat er een ideale mix van verschillende manieren om onze klanten hun vakantie te laten boeken op de manier die bij hen past.” aldus Alina.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.