Hoekstra Personal Training

Hoekstra Personal Training is een Personal trainer gelegen aan De Syl 3 in Bolsward.

Meer informatie over Hoekstra Personal Training in Bolsward

Hoekstra Personal Training is een personal training service die zich richt op vrouwen. De eigenaresse, Linda, heeft als passie om vrouwen te helpen zich gelukkig te voelen met zichzelf en hun uiterlijk. Ze heeft al bijna 20 jaar ervaring en gelooft dat een fitte, energieke en gezonde vrouw in staat is om alles aan te kunnen. Linda wil vrouwen helpen om hun ideale lichaam en gezonde levensstijl te bereiken, zodat ze zelfvertrouwen hebben en hun mooiste leven kunnen leiden. Ze benadrukt het belang van zelfzorg en het stellen van jezelf op de eerste plaats. Linda biedt persoonlijke aandacht en werkt samen met vrouwen om hun doelen te bereiken. Er zijn positieve ervaringen van andere vrouwen die haar hulp hebben ingeschakeld. Linda staat open voor nieuwe klanten en nodigt geïnteresseerden uit om contact met haar op te nemen om te kijken of er een klik is en om samen te werken aan een gezonde levensstijl.

Wil je weten wat Hoekstra Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoekstra Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoekstra Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoekstra Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Hoekstra Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoekstra Personal Training

Bezoekers bekeken ook