Hoe ziet u Bolsward in de toekomst, u mag het zeggen!

“Nederland Leest” viert in november 2015 haar 10de editie met het (Zeer) Korte verhaal.

Deze keer kunnen bezoekers zelf hun verhaal vertellen voor de camera in de bibliotheek Bolsward. In samenwerking met TV Bolsward krijgen bezoekes op 11, 12 en 13 november de kans hun eigen verhaal te vertellen.  Het thema is: Hoe zie ik Bolsward over … jaar.

Men kan zelf het aantal jaren invullen en deelnemers mogen zelf bedenken waarover ze willen praten. Waar u dan zelf bent, hoe Bolsward er uit ziet, wat u wenst en wat er dan gerealiseerd is. Denk aan de babbelbox van de aloude “man bijt hond” uitzendingen. De leukste verhalen worden uitgezonden op tvBolsward.

Het allermooiste verhaal wordt beloont met een gratis Literaire Dis in debibliotheek van Sneek. Daarnaast kunnen alle volwassen leden van de bibliotheek Bolsward vanaf 1 november weer hun gratis boek ophalen in de bibliotheek. Deze keer een bundel met korte verhalen en daarbij voor Fryslân een aantal Friese verhalen.

11 en 12 november kunt u uw verhaal kwijt tussen 16.00 en 17.30 uur en vrijdag 13 november kan dit tussen 14.30 en 16.00 uur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.