Hirizi Travel, uw specialist in verre reizen!

BOLSWARD/HARLINGEN –De verre reizen afdeling van Reisbureau Friesland gaat verder onder de naam Hirizi Travel. De maatwerkspecialisten voor verre reizen werken vanuit het reisbureau in Harlingen en Bolsward. De producten van Hirizi Travel worden exclusief door Reisbureau Friesland aangeboden.

Sinds 1 februari jl. is de maatwerkreizen afdeling van Reisbureau Friesland in Harlingen van start gegaan. Het reisbureau heeft hiervoor nieuwe medewerkers aangetrokken. Dat dit zo’n succes zou worden had het Harlingerreisbureau niet meteen verwacht. Er zijn inmiddels al tal van mensen teruggekomen van de vakantie met Hirizi Travel en ze zijn enorm enthousiast. De korte lijnen, het eigen (niet standaard) product, uitgebreide kennis van de bestemmingen en de hoge mate van service zijn hiervoor de belangrijkste redenen. Deze klanten zijn voor ons dan ook de ambassadeurs geworden van de in februari gestarte afdeling. Om de afdeling nog beter te kunnen laten profileren als verre reizen specialist is besloten de afdeling onder de naam Hirizi Travel door te laten gaan.Hirizi betekent in de Oost-Afrikaanse taal Swahili “talisman” (gelukbrengend voorwerp). Met ook het pompeblêd (uw Friese talisman) als beeldmerk, kon Reisbureau Friesland geen geschiktere naam bedenken.

Reisbureau Friesland is continu bezig het aanbod voor haar klanten te vergroten, maar ook te verbeteren. Niet alleen de prijs is belangrijk, maar vooral de service en de flexibiliteit. Met het oprichten van de touroperator Hirizi Travel wordt er nog meer nadruk gelegd op de verre reizen. Door de goede contacten en de deskundige medewerkers is Hirizi Travel in staatom een speciaal product voor haar klanten aan te bieden voor een eerlijke prijs. Om dit te benadrukken stelt Hirizi Travel dat zij altijd een beter voorstel kan doen voor mensen die reeds in het bezit zijn van een offerte. In dat geval wil Hirizi Travel zich graag bewijzen!Een beter voorstel wil niet altijd zeggen dat het goedkoper is. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u in aanmerking komt voor een upgrade van de hotels, een gratis excursie, een langer verblijf etc. Bij Hirizi Travel bent u voor uw verre reis dan ook aan het juiste adres!

De producten van Hirizi Travel worden exclusief aangeboden door Reisbureau Friesland. In het streven om altijd het beste voor haar klanten te behalen is dit wederom een belangrijke stap. “We hebben sinds de overname al behoorlijk turbulente jaren gehad. Het is dan ook erg fijn dat de drang om continu het beste voor je klanten te kunnen behalen zo wordt gewaardeerd. Deze waardering zorgt ervoor dat we hier ook mee door blijven gaan. In Friesland mag iedereen weten dat ze bij Reisbureau Friesland en Hirizi Travel voor alle reizen terecht kunnen!” aldus Alina Eijkenaar. Denkt u na over een (verre) maatwerkreis of heeft u reeds een offerte waar een beter alternatief voor zou willen ontvangen? Neem voor een afspraak contact op met Hirizi Travel op telefoonnummer 0517 – 76 00 11 of per email via info@hirizi.nl. Hirizi Travel en Reisbureau Friesland brengen u vanuit Friesland over de hele wereld!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.