Himmeldei bij OBS Daltonschool De Blinker

Vrijdag was het een bijzondere dag voor de leerlingen van OBS Daltonschool de Blinker, ze deden namelijk mee aan de Himmeldei die in de gemeente werd gehouden.

Deze dag is bedoelt om de kinderen van de basisscholen actief te betrekken bij het schoonmaken en schoonhouden van de omgeving. De gemeente had al eerder vuilniszakken, handschoenen en een grote container geleverd voor het zwerfafval.

Vrijdag was het zover, de kinderen van groep 1 t/m 8 mochten het hele gebied rondom de school schoon maken. Groep 1 t/m 4 was te vinden op de schoolpleinen, groep 5/6 op de parkeerterreinen rondom de school en de sporthal en de kinderen van groep 7/8 gingen verder de buurt in.

Alle kinderen hebben enthousiast meegeholpen en er is veel vuil opgehaald. Als dank kregen alle kinderen een mooi potlodensetje mee naar huis.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.