Het Boekhuis

Het Boekhuis is een Boekwinkel gelegen aan Appelmarkt 6 in Bolsward.

Meer informatie over Het Boekhuis in Bolsward

Boekhandel Stumpel is dé winkel voor het kopen van boeken, kantoorartikelen, ICT en kantoorinrichting. Ze bieden een breed assortiment aan boeken, van literatuur tot thrillers en van kinderboeken tot reisgidsen. Daarnaast zijn ze expert op het gebied van kantoorartikelen voor zakelijke klanten. Stumpel is al sinds 1880 een bekende winkel in Hoorn en omstreken en biedt scherp geprijsde boeken, tijdschriften, wenskaarten en luxe kantoorartikelen aan. Als een titel niet op voorraad is in de winkel, is de online voorraad nog groter. Bij bestellingen van meer dan €20,- zijn er geen verzendkosten en veel boeken worden de volgende dag al bezorgd. Daarnaast biedt Stumpel een uitgebreide collectie schrijfwaren en kleurproducten van het bekende merk Stabilo aan, waaronder markeerstiften en fineliners.

Wil je weten wat Het Boekhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Boekhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Boekhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Boekhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Het Boekhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Boekhuis

Bezoekers bekeken ook