Hersenstichting zoekt collectanten

In de week van 31 januari t/m 5 februari 2022 wordt de Hersenstichting collecteweek gehouden.

Voor deze collecteweek zoekt de stichting collectanten die met een collectebus langs de deur willen gaan of die een online collectebus willen aanmaken. Met het geld dat alle collectanten ophalen, financiert de Hersenstichting belangrijk onderzoek en baanbrekende innovaties. Zodat er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen of vertragen. En mensen met een hersenaandoening een betere kwaliteit van leven krijgen of hersenaandoeningen zelfs voorkomen kunnen worden.

Al 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Dit worden er alleen maar meer. Dat moet stoppen. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. En daarvoor is de opbrengst van de collecte hard nodig!

Voor meer informatie of direct aanmelden kijk op www.hersenstichting.nl of stuur een mail met uw gegevens naar collecte@hersenstichting.nl. Tijdens kantooruren is het mogelijk om te bellen tel. 070 – 360 48 16.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.