Hersenstichting Collecteweek stormachtig van start

Maandag 31 januari ging de collecteweek van de Hersenstichting van start. Er liepen meteen al vele collectanten langs de deur. Vorig jaar was de collecteweek volledig online, gelukkig is het nu weer mogelijk om met een “echte” bus op pad te gaan.

Na twee stormachtige dagen brak halverwege de week het zonnetje door. De geluiden van de collectanten zijn positief. De bereidheid om een bijdrage aan de Hersenstichting te geven is er zeker. Voor de mensen die geen kleingeld in huis hebben is het mogelijk om een gift via de QR code te doen aan de collectant.

Denk je eens in…

Je hersenen laten je praten, lachen, genieten… en nog wel duizend dingen meer. Zonder dat je erbij stil staat heb je ze nodig bij alles wat je doet, denkt en voelt. Denk je eens in hoe het zou zijn als er iets met ze gebeurt. Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. Helaas is dat al bij meer dan 4 miljoen Nederlanders het geval. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Help mee en geef ook een bijdrage voor meer hersenonderzoek!

Geen collectant aan de deur gehad? Dan is het nog altijd mogelijk om via www.hersenstichting.nl een donatie te doen. Alvast heel hartelijk dank!

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.