Herfst wandelen door de Warkumerwaard

It Fryske Gea houdt zaterdag 15 november een herfstwandeling over de Warkumerwaard.

De Warkumerwaard is een natuurgebied aan de IJsselmeerkust bij Workum. Het gebied staat bekend om de vele vogels die hier komen om te broeden, voedsel te zoeken, te rusten en te overwinteren. De wandeling onder leiding van een gids is een unieke gelegenheid om dit gebied, dat niet vrij toegankelijk is, te bezoeken. De excursie start om 9.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Laarzen en een verrekijker zijn aan te bevelen.

Opgave voor de excursie kan tot vrijdag 14 november 12.30 uur via www.itfryskegea.nl of het kantoor van It Fryske Gea, tel. (0512) 381448. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen € 4,- en kinderen tot en met 12 jaar € 2,- per persoon.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.