Henk Steunebrink nieuwe hoofdtrainer selectie kv Westergo seizoen 2015/2016.

Het komende seizoen staat de selectie van kv Westergo onder leiding van Henk Steunebrink uit Balk.

Nadat Sake Krekt afgelopen seizoen plotseling met het trainerschap moest stoppen, was oude bekende Johannes Koster bereidt om de ontstane vacature tijdelijk in te vullen.

Al snel bleek een nieuwe trainer voor het huidige seizoen niet meer haalbaar. Hierdoor is de Technische Commissie de zoektocht gestart naar een hoofdtrainer voor het seizoen 2015/ 2016. Hierin is het de TC geslaagd om de ervaren Henk Steunebrink aan te trekken.

Steunebrink die eerder bij Kv DTG, Kv Heerenveen, De Waterpoort en bij zijn huidige vereniging Kc Harich aan het roer heeft gestaan, neemt dus de nodige ervaring met zich mee. Kv Westergo is erg content met het binnen halen van deze trainer/ coach en ziet de samenwerking met erg veel vertrouwen tegemoet.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.