Henk Krol 50 PLUS bezoekt dinsdag Bolsward

Dinsdag 7 maart maakt de top van de kandidatenlijst van 50PLUS voor de komende Tweede Kamerverkiezingen een toertocht met een bus door Friesland waarbij Bolsward ook aangedaan zal worden.

Henk Krol, fractieleider van de politieke partij, zal die dag samen met een delegatie van hoog op de lijst staande kandidaat-Kamerleden van 50 Plus een bezoek brengen aan Leeuwarden, Franeker, Bolsward en Koudum.

Bolsward / Koudum

Rond het middaguur wordt er geflyerd in het centrum van Bolsward en zal het gesprek worden aangegaan met mensen op straat. Vervolgens gaat de tocht naar Koudum. In Koudum krijgen de kandidaat-Tweede Kamerleden uitleg over de plannen rondom gezondheidscentrum De Finke met nieuwe vormen van ouderenzorg in combinatie met andere vormen van maatschappelijke projecten.

Willem Terpstra uit Bolsward staat op de 39e plaats van kandidatenlijst van 50PLUS en zal ook aanwezig zijn bij de toer, samen met de andere Friese kandidaten van 50 PLUS met Theun Wiersma (plaats 11), Rob Goedhart (plaats 37), Dick de Vries (plaats 40) en Harry Lamberts (plaats 46). Zodra de politieke partij 11 of meer zetels haalt komt er in ieder geval een Friese vertegenwoordiger in de Tweede Kamer.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.