Henk Bijlsma laat de bel weer luiden

Stadsomroeper Henk Bijlsma staat morgen een bijzondere taak te wachten tijdens de omroepwedstrijd in Sneek.

Henk zal namelijk zijn pak weer aantrekken en de bel ter hand nemen om zijn bekende roep over Bolsward om te roepen. En dat is bijzonder omdat Henk enkele jaren geleden zijn geliefde hobby noodgdwongen moest stoppen door een hersenbloeding.

Maar Henk bleef een doel voor ogen houden en samen met zijn logopedist en veel oefenen zal hij zondagmiddag, tijdens de koopzondag en omroepersconcours zijn zijn stem weer laten schallen door de straten.

Op Facebook laat hij weten:”Nu is de bedoeling dat ik mijn eigen roep over Bolsward ga doen , na de pauze om ongeveer half 4. Ik ben druk aan het oefenen geweest en hoop dat het goed gaat met het publiek erbij. Komt allen. Hoort hoort zegt het voort”.

Wij wensen Henk veel succes!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.