Hendriksen Fashion nieuwe hoofdsponsor kv Westergo

Bolsward – Tijdens de eerste thuiswedstrijd van kv Westergo is Hendriksen Fashion op feestelijke wijze gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor.

De afgelopen seizoenen was de modewinkel al sponsor van A1, maar met ingang van dit seizoen is Hendriksen nu hoofdsponsor, inclusief Erima sporttassen voor de spelers van het eerste. Voorafgaand aan het duel tegen Flamingo’s werden Rob en Sandra Hendriksen door Nik van der Land (sponsorcommissie) in het zonnetje gezet. Westergo is zeer content met het aantrekken van een nieuwe hoofdsponsor. Onder toeziend oog van de kersverse hoofdsponsor werd in een spannende wedstrijd helaas nipt (16-17) verloren.

Hendriksen Fashion is gesetteld in het centrum van Bolsward. Met een winkeloppervlakte van ca 300 m2 is er voor dames en heren van alle leeftijdscategorieën ruime keuze uit het assortiment. Onder het genot van een kop koffie en persoonlijke aandacht kan de klant op uitstekende service van het deskundige verkoopteam rekenen.

 

Teamfoto:
Staand v.l.n.r. Nik van der Land (coach Westergo), Johannes Miedema (trainer/coach Westergo), Eli Hunze, Hedzer Eringa, Sandra en Rob Hendriksen, Franck Kort en Jesper van Breeden.

Zittend v.l.n.r. Ytsen Spoelstra, Mats van der Pol (pupillen van de week), Dieuwke de Boer, Marleen Lingsma, Catharina Nijholt en Hanneke Buma.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *