‘Help! Corona’: Een nieuw boek van Tietia Feikens

Dagboek ten tijde van de eerste Corona golf. De schrijfster deelt met humor haar verbazing, onzekerheden, belevenissen ten tijde van de eerste Coronagolf in Nederland, die begon in maart 2020 Alledaagse belevenissen in een tijd die verre van alledaags is.

Tietia Feikens ( 1961 ) woont met man Jan en hun twee teckels Pippie en Polly in Baaium, een piepklein dorpje op het platteland van Friesland. Nadat ze door ziekte haar baan als coach bij een gemeente verloor gaf ze haar leven een nieuwe wending; ze ging de drie dingen doen die ze het liefste doet: coachen van mensen in haar eigen coachingspraktijk: Romtecoaching, illustreren en schrijven. Tietia beschrijft met de nodige humor vooral de gewone dingen in het leven. Dingen die haar opvallen, verbazen, ontroeren, blij maken of juist verdrietig, of irriteren. Meestal ook heel herkenbaar voor anderen. Op de site van 50+infriesland, een platform voor alle jonge mensen boven de 49 jaar, heeft ze een eigen rubriek: “Alledagjes”. De titel dekt de lading. In deze rubriek verscheen ook haar Corona dagboek.

‘Help! Corona’ (229 pagina’s, ISBN: 9789464186024) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij https://www.bol.com/nl/p/help-corona/9300000022216269/. Prijs: €26,87.

Over Tietia Feikens

Tietia Feikens noteert met de nodige humor haar verbazing over de alledaagse werkelijkheid in haar rubriek: “Alledagjes” op de site van 50plusinfriesland.nl. Ditmaal in de vorm van een dagboek, dat begint op het moment dat zich in Friesland de eerste Corona besmettingen voordoen. Tietia is bijna zestig en woont met haar partner en twee mini-teckels in Baaium, een klein dorpje op het Friese platteland. Naast schrijven heeft ze een coachingspraktijk aan huis en houdt ze zich bezig met illustreren.

Email:                 info@romtecoaching.nl
Website:            http://www.bravenewbooks.nl/romtecreaties

Over Brave New Books

Brave New Books is een self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om snel, eenvoudig, kosteloos en op een professionele wijze zelf een boek uit te geven. Brave New Books is een initiatief van Singel Uitgevers, bol.com en Mijnbestseller.nl. Gedurende het publicatieproces kan de auteur, tegen betaling, de deskundige begeleiding inschakelen van ervaren redacteuren, vormgevers en bekende schrijvers van Singel Uitgevers (waartoe de uitgeverijen Querido, Athenaeum, Nijgh &Van Ditmar, Leopold en Ploegsma behoren). Door de samenwerking met bol.com zijn de boeken voor een miljoenenpubliek beschikbaar. Zie voor meer informatie www.bravenewbooks.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.