Hekwerk wederom vernield

Het hek wat langs de gracht op de Rijksstraat staat is wederom beschadigd geraakt doordat hoogstwaarschijnlijk een vrachtwagen er tegen aan is gereden.

De Rijksstraat is éénrichtingsverkeer en het gebeurd regelmatig dat vrachtwagen hier keren en bij het achteruit steken het hekwerk raken. In januari 2013 werd zelfs een gedeelte van het hek mee gesleept de Nieuwmarkt op en werd teruggevonden ter hoogte van De Doele.

Ewald Overdijk van Pickwicks Bolsward maakte de foto en plaatste deze op twitter en schreef daarbij:“Vooruitziende blik van de gemeente gaan we niet verven word toch wel weer kapot gereden door een grote vrachtwagen “.

 

Lees ook:”Hekwerk kapot gereden”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.