Heel woongroep Kerkstraat Bakt (video)

Bolsward – Dit weekend wordt ook op verschillende plekken in Bolsward Burendag gevierd, een initiatief van het Oranjefonds en D.E.

En op de woongroep van Talant in de Kerkstraat vonden de bewoners en medewerkers het een goed idee om de buren uit te nodigen voor een hapje en een drankje en daarvoor gingen veel cliënten, medewerkers en familieleden aan het bakken. Naast de buren kwamen ook familieleden en  medewerkers van andere locaties van Talant op bezoek. En dat werd een gezellige middag en avond want iedereen wilde vooral alle baksels proeven.

Zo had Niels van de woongroep overheerlijke Braziliaanse chocolade lekkernijen gemaakt en had Danny worstenbroodjes gemaakt. Patricia hield een bij een cake maar had daarbij wel een lekkere slagroomvulling en een marsepeinen laag aangebracht.

Maar ook de medewerkers wisten met taarten, balletjes gehakt en een vruchtencocktail de gasten te verrassen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.