Heeft online boodschappen doen in Bolsward de toekomst?

Online boodschappen doen is helemaal hip. We zien steeds meer supermarkten die het assortiment ook online aanbieden. En als je om je heen kijkt zie je ook steeds vaker de busjes van onder andere Albert Heijn, Jumbo en Coop rijden.

(Door Boodschappenspot.nl)

Maar wat is de status van online boodschappen doen in Bolsward? Bij welke supermarkt kan ik als inwoner van Bolsward online bestellen, en zijn er ook supermarkten die bij mij de boodschappen komen bezorgen? Boodschappenspot.nl zocht het uit, hieronder vind je de uitkomsten.

Waarom online boodschappen doen?

Veel mensen hebben het druk met van alles en nog wat. Hobbies, sport, werk, gezin, familie, vrienden en ga zo maar door. Het doen van de dagelijkse boodschappen kan er dan regelmatig eens bij inschieten. Soms zou je willen dat je net even een uurtje extra vrije tijd zou hebben. Voor die momenten is er nu de mogelijkheid om je boodschappen via internet te bestellen. Eventjes niet met de kar door de winkel maar alles gewoon in je online winkelwagentje klikken. Dit is bij steeds meer supermarkten een optie.

Wat zijn de mogelijkheden in Bolsward?

Helaas zijn er in Bolsward nog niet heel veel opties om uit te kiezen. De lokale Poiesz en Albert Heijn bezorgen nog niet. Dit is natuurlijk ook het geval voor de Aldi’s en Lidl’s in de regio, die bezorgen namelijk nergens in Nederland. De COOP en PLUS filialen uit de omgeving bezorgen al wel maar komen nog niet in Bolsward. De beste twee opties zijn Ekoplaza en natuurlijk de Jumbo. Boodschappenspot.nl zocht voor je uit wat de kosten zijn en hoeveel je minimaal moet bestellen.

Online bestellen bij Jumbo

Minimum orderbedrag: €50

Bezorgkosten: €6,00

Afhaalkosten: €1,95

Online assortiment: Groot, ruim 20.000 producten

Online bestellen bij Ekoplaza

Minimum orderbedrag: €60

Bezorgkosten: €2,50

Afhaalkosten: Gratis

Online assortiment: Gemiddeld, ruim 7.000 producten

Doe jij online boodschappen?

Zelf naar de supermarkt gaan, of online boodschappen doen: voor beide kanten valt er wel wat te zeggen. We zien dat met name jonge gezinnen – met vaak weinig tijd – gebruik maken van de boodschappen bezorgservice. Ook voor ouderen biedt het steeds vaker uitkomst. Senioren zijn niet altijd in staat zelfstandig naar een supermarkt te gaan. De bezorgservice brengt het allemaal tot in de keuken. Dankzij een maaltijdservice wordt het eten zelfs warm bezorgd. Op die manier zijn ouderen in Bolsward weer minder afhankelijk, en zijn zij in staat langer zelfstandig thuis te wonen. Bestel jij je boodschappen al online, wil je het binnenkort eens proberen, of vind je het maar onzin? Laat hier gerust jouw mening achter!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.