Hedwig geeft haar haar aan stichting Haarwensen

En wederom kon kapster Astrid van kapsalon Anita een staart van 31 cm afknippen voor stichting Haarwensen, dit keer was het de negen jarige Hedwig Noordenbos uit Oosterbierum die gekortwiekt werd.

Zes weken geleden kwam ze op het idee om haar staart te gaan doneren, ze had er drie jaar voor gespaard. Kapsalon Anita is één van de vele kapsalons waarbij de klant gratis geknipt wordt als zij of heel soms ook een hij zijn haar doneert. Via de website van de stichting kwam Hedwig bij Anita terecht.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Zij krijgen van de stichting een gratis pruik.

Hedwig zal de komende dagen veel mensen verbaasd doen staan. Ze had van te voren alleen aan een paar vriendinnetjes verteld dat ze dit zou doen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.