Heamieltrio stelt zich voor (video)

Anne Tjitske Cnossen is vanaf 22 tot en met 25 juni de Heakeninginne en haar hofdames zijn Jelly Joustra en Nynke Bekema. En nog voordat die dagen zijn begonnen, zijn het al drukke dagen voor de dames. Zo moeten de meiden elkaar leren kennen worden er persfoto’s  gemaakt en wordt de jurk gepast en gepresenteerd.

En bij die presentatie mochten we aanwezig zijn. De jurken zijn prachtig en de koninklijke trio is er wild enthousiast over. Maar zoals dat gaat met die dingen, wij mogen er niets van laten zien tot aan de Heamieldagen. We kwamen langs om met Anne-Tjitske, Jelly en Nynke kennis te maken en om alvast opnames te maken die tijdens de Heamieldagen online komen. Maar zoals gezegd maakten we ook even kennis met de drie. (filmverslag bij lees meer)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.