Heamielconcert van Zomerkoor

Het Zomerkoor houdt op vrijdag 24 juni voor de zesde keer haar inloopconcert tijdens de Heamieldagen in Bolsward.

Om 19.30 uur zal het koor, onder leiding van Jan Brens, met 3 solisten optreden in de Broerekerk, dat zijn sopraan Monique Topeeters (Workum) en de baritons Theo van de Logt (Workum) en Mario van der Werf (Sneek) . Pianist Oeds Wijnsma uit Leeuwarden zal het koor begeleiden.

Het Zomerkoor zal naast het traditionele repertoire (o.a.Summertime) een aantal ‘nieuwe’ songs presenteren, al dan niet in samenwerking met de 3 solisten. Uiteraard zal de dirigent op zijn saxofoons (alt en saxello) met intro’s en solo van zich laten horen. Ook kan het publiek meezingen met bekende refreinen, zoals in ‘Rio’ (van Maywood), ‘Hallelujah’ (Cohen) en andere songs.

De arrangementen van al de ‘evergreens’ zijn van Jan Brens. Het Heamielconcert is gratis toegankelijk.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.