Heamiel slotact belooft spektakel te worden

Terwijl de Heamieldagen nog van start moeten gaan wordt nu al reikhalzend uitgekeken naar de slotact want op zaterdagavond sluit het Heamiel af met een groot (tent)feest met de Coronas, Lesley Williams en DJ Danny de Boer.

 De Coronas Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek

Vanuit het Rijksmuseum zijn een aantal verdachte lieden ontsnapt uit het wereldberoemde schilderij De Nachtwacht. Volgens Interpol gaat het hier om de muzikanten van de interactieve muziektheatergroep De Coronas. Wees op uw hoede, want ze zijn beslist niet schietgevaarlijk maar hebben wel een ernstig hallucinerende werking op het publiek. De zeven multi-talenten spelen namelijk alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk helemaal voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: Het publiek bepaalt de muziek waarmee verdere verdenkingen ontzenuwd worden.

Stand-up Pop

De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verrassends. Ze dagen het publiek uit om de telefoon op het Coronas balkon op te nemen en via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee. Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan. Welke andere band heeft er niet alleen 5000 nummers in de vingers en beschikt daarnaast over het vermogen een nummer ook in een andere stijl te spelen al naar gelang de situatie.

De Coronas tillen Stand up Pop naar een hoger niveau, met originele filmbeelden, eigen op maat gemaakte animaties, schitterend décor en speciaal ontworpen kleding. Ieder optreden is tailormade en dus uniek!

Ultieme Hazes Act

Lesley Williams heet oorspronkelijk Lesley John William van Wijk. Hij is geboren op 22-07-1969 in Utrecht. Daar groeide hij op in een muzikale familie. Samen in de band van zijn oom is hij begonnen als geluidsman van een 6 mans bandformatie. Het zingen ging hem ook erg goed af. Daarop besloot Lesley om zelf te gaan optreden.

De boekingen kwamen binnen en zo werd Lesley een veelgevraagde artiest op feesten en partijen. Vanaf 2002 deed Lesley mee met talentenjachten, waaronder ook de Soundmixshow van Hennie Huisman. Daardoor is hij landelijk bekend geworden door zijn Andre Hazes imitatie. Hij eindigde daar in de finale op de derde plaats. Sinds die tijd is de agenda van Lesley een stuk drukker geworden. Ook heeft hij meegedaan met het programma: Bloed zweet & tranen in 2013.Het programma: My name is, Idols en Popstars. Ook aan shows met Paul de Leeuw , Robert Ten Brink, Ron Brandsteder met Laat ze maar lachen en Man bijt hond.

In het buitenland is hij bekend bij het Nederlands publiek. Lesley is in o.a. Curacao, de Carribean, Bonaire, China, Italië, Turkije, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en andere plaatsen geweest.Lesley staat op bruiloften, bedrijfsfeesten, grote feesttenten ( Mega Piraten Festijnen bv.) en openlucht podia’s door heel het land.

Lesley is met zijn uitgebreid repertoire van ruim 400 nummers een veelgevraagde artiest. Van Elvis tot Hazes , Lesley zingt ze met veel plezier en gemak.

Kortom Lesley is een topper op elk feest en evenement.

DJ Danny De Boer

Onze eigen ‘huis’-DJ Danny de Boer maakt natuurlijk ook weer zijn opwachting.

 

Zorg dat je het niet mist! De tent op het stationsplein(achter de Tramhalte) is vanaf 19.30 geopend. En mocht er wel van te voren door Oranje gevoetbald moeten worden dan zijn we al vanaf 18.00 uur open met een groot ledscherm waar het voetbal op is te volgen.

Haal je kaarten snel in de voorverkoop voor E12,50 bij de volgende voorkverkoopadressen: Hotel de Groene Weide, Bolsward De Tramhalte, Bolsward JUMBO Kooistra, Bolsward

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.