Heamiel, Riis mei resinen…..

Op de donderdag van het Heamiel was het topdrukte in de stad. De weersomstandigheden waren perfect met alleen rond het middaguur een klein buitje.

Maar zodra die gepasseerd was kwam de zon met al haar kracht en pracht te voorschijn en kwamen de bezoekers weer tevoorschijn. De markthandelaren hadden vandaag dan ook geen klagen over belangstelling.

Opvallend veel kraampjes waar de loom bands te koop waren. Ook traditie is het echte heamiel, de riis mei resinen die voor zo’n 250 belangstellenden werd genuttigd in de Broerekerk. De maaltijd, welke gesponsord wordt door zorggroep Tellens, was volgens de deelnemers overheerlijk en er bleef dan ook niet veel over.  

Foto’s volgen later

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.