Heamiel Intocht

Voor deelname aan de tropische intocht van Heamiel 2014 kunt u zich nog steeds aanmelden. Het is zeker niet te laat. Het voorjaar is de voorbode van een bruisend klimaat op de wagens vol pracht en praal.

We willen de samba zien en de palmbomen. We willen de muziek van de tropen horen. We verwachten felle kleuren van folkloristische dansgroepen. Laat uw creatieve brainstorm figuurlijk een tropische storm zijn en zorg voor een tropische verrassing.

Ook solisten of kleine groepen zijn weer van harte welkom. Maak er een Braziliaans of Surinaams carnaval van en dos je uit met spetterende kledij. Sla op de trommel,bongo,conga, snaredrum, djembé. Klepper met de castagnetten, sla op de cowbells en shake de maraca’s (sambaballen).

Kortom, jong en oud, boeren, burgers en buitenlui, laat je horen en laat je zien, zodat er een gigantisch gekleurd lint door de straten van Bolsward trekt op woensdagavond 25 juni. Extra feestelijk: Vlaaiing to the tropics Vanwege het 50-jarig bestaan van de vlaaiend enthousiaste firma Van de Leur, krijgt de intocht een extra feestelijk tintje. En als de mensen van Van de Leur een feestje bouwen dan loopt heel Bolsward daar warm voor, want het zijn geen gewone koekenbakkers.

Dus open op 25 juni ’s avonds de deur en “fly to” Van de Leur. Want de vlaaienbakker doemt verrassend op in de Heamielparade. Genoeg redenen om ons allen op te maken voor het mooiste en hooiste feest van Bolsward en omstreken.

Doe mee!
Aanmelden voor de intocht kan via . Kijk voor verdere informatie op www.heamiel.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *