Heamiel 2016, even voorstellen…

Jeanne Wiersma is de tweede hofdame die dit jaar het Heamieltrio zijn tijdens de Heamiel.

Jeanne is 22 jaar, geboren en getogen in Burgwerd en tot haar negentiende met haar ouders en broertje heeft gewoond. Ruim 2,5 jaar geleden verruilde ze het Friese platteland voor de drukte in de Randstad en woont ze samen met acht meiden in het altijd gezellige Leiden. Voor haar studie is ze dagelijks in Amsterdam te vinden, Communicatiewetenschap (Vrije Universiteit) is namelijk helemaal haar ding.

Het thema van dit jaar is haar op het lijf geschreven, want zingen is iets dat ze al jaren met heel veel plezier doet. Stond ze vroeger nog voor de radio mee te zingen met ABBA, inmiddels staat ze liever zelf op het podium tijdens evenementen als OlieBOP en ParkBOP.

Verder houdt ze veel van reizen en fotografie (het liefst de combinatie van beide) en brengt ze graag tijd door met haar vriendinnen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.