Heamiel 2016, even voorstellen…

Esmee Tolsma is de eerste hofdame die we u gaan voorstellen. 

Esmee is opgegroeid in Bolsward maar woont inmiddels in Leeuwarden, waar ze naast haar studie pedagogiek met veel plezier bij de Etos werk. Wanneer ze kan, komt ik graag thuis bij mijn ouders in Bolsward om weer even bij te kletsen en om lekker verwend te worden.

Daarnaast gaat ze graag naar de sportschool om daar verschillende groepslessen te volgen. Ook vind ze het leuk om samen met haar vriend Guido of met mijn vriendinnen gezellige dingen te doen. 

Zingen is een grote hobby van Esmee, ze heeft bij verschillende festiviteiten in en om Bolsward op het podium gestaan. Het thema muziek is dus uiterst geschikt voor haar. En wat het ook bijzonder maakt is dat haar ouders beiden lid zijn van de ‘Boalserter Skotsploech’, dus ziet ze uit naar de dans met haar ouders.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.