Heamiel 2011

Ook al voorspelt Piet niet het beste weer wat de organisatie zich zou willen wensen, ze zijn er klaar voor en hebben er zin in. Met het thema magisch zullen woensdag de vier feestdagen beginnen met de optocht door de straten van Bolsward.

Anne-Tjitske, Jelly en Nynke zijn er helemaal klaar voor en hebben er enorm veel zin in. De spanning stijgt en zal de komende dagen alleen maar toenemen. Maanden van voorbereiden komen dan eindelijk tot zijn recht. Gezeten op de hooiwagen zal Bolsward kennis kunnen maken met de drie dames waarvan Anne-Tjitske als heakeninginne vier dagen lang de sleutels van de stadspoorten van Bolsward in beheer zal hebben.

En gefeest kan er zeker worden. Met o.a. een cabaretprogramma in de Broerekerk met de Brabander Mark van der Veerdonk, een Night of the Heamiel, Bolstjurrich, het  dansfestival en het slotfeest van U2 Two op het Bolwerkplein belooft Heamiel 2011 weer een gezellige en feestelijk hooifeest te worden.

(foto:Eize Wiersma)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.