HealthCenter Hartman wordt Anytime Fitness Bolsward.

Aan de Ward nummer 10 wordt op dit moment druk gebouwd aan de eerste vestiging in Friesland van Anytime Fitness. Op de locatie waarop dit moment HealthCenter Hartman is gevestigd hebben de leden straks het hele jaar door 24 uur per dag, 7 dagen in de week de mogelijkheid om te komen sporten.
Het initiatief komt van het Bolswarder ondernemerspaar Gerard en Judith Hartman. Gerard en Judith zijn geen onbekenden binnen de fitnessbranche. Ze runnen inmiddels al bijna 30 jaar hun eigen sport en gezondheidscentrum in Bolsward. Gerard en Judith zijn ondernemers die altijd vooruit kijken en in Friesland bekend staan om altijd als eerste met nieuwe producten en concepten op de markt te komen. Toen ze in contact kwamen met het Anytime Fitness franchiseconcept, was het besluit dan ook snel genomen. “Een erg mooi, onderscheidend en doordacht vernieuwend concept voor de Nederlandse markt. Waarbij er genoeg ruimte overblijft om te ondernemen. Wij zien Anytime Fitness als het sportcentrum van de toekomst!” aldus Gerard Hartman.

De formule is ruim tien jaar geleden in Amerika bedacht en na een succesvolle introductie in de VS verovert Anytime Fitness in steeds hoger tempo de rest van de wereld. Op dit moment zijn er al meer dan 2500 clubs wereldwijd.
Gezien de verandering in de maatschappij en de steeds groter wordende vraag van klanten om ruimere openingstijden heeft ons besluit tot franchise aan te gaan met Anytime Fitness makkelijker gemaakt. Onze klanten kwamen steeds vaker met de vraag of we eerder of langer open konden.
Ook is er steeds meer behoefte om juist in het weekend en feestdagen gebruik te maken van het centrum. Dit alles is nu mogelijk vanaf 20 september bij Anytime Fitness Bolsward.
Met je eigen persoonlijke toegangssleutel heb je niet alleen 24/7 toegang tot je eigen club, maar tot alle clubs wereldwijd. Op de locatie Bolsward kan er na de verbouwing gebruik gemaakt worden van de modernste kracht en cardioapparatuur. Ook zal er een ruime functionele en vrije trainingsruimte gecreëerd worden. En natuurlijk niet te vergeten kan er gebruik gemaakt worden van alle groepslessen van Les Mills. Verder is er de mogelijkheid om buiten alle fietslessen (RPM/Les Mills) ook de ruimte te gebruiken voor virtuele fietslessen. Van de virtuele fietsruimte kan uiteraard ook 24 uur per dag gebruik gemaakt worden.
Wie zich nog voor de opening inschrijft kan gebruik maken van de pre-sale actie. Waarbij je tot aan de officiële opening van 20 sept. gratis sport en bovendien een Anytime Fitness sporttas cadeau krijgt. Voor meer informatie kijk op de site www.anytimefitness.nl of bel met 0515-573745

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.