Heakeninginne gezocht

Lieve meiden uit Bolsward en omstreken,

Terwijl de boeren rondom Bolsward nog lang niet bezig zijn met hooien, zijn de voorbereidingen voor de Heamieldagen van 2015 wel alweer in volle gang. En omdat dit feest niet compleet zou zijn zonder het Heamieltrio, is het Heamielcomité op zoek naar de drie dames die Bolsward dit jaar tijdens deze dagen zullen vertegenwoordigen. Vind jij Bolsward the place to be en ben je klaar voor een avontuur om nooit te vergeten? Schrijf dan een brief!

Tijdens de dagen zal je optimaal kunnen genieten van alle mooie dingen die Bolsward te bieden heeft. Samen met de andere dames uit het trio ga je alle activiteiten langs, ontmoet je een heleboel nieuwe mensen en kun je de Heamieldagen beleven op een unieke manier die je altijd bij zal blijven!

Zelf kijk ik met veel plezier terug op de periode die ik heb mogen beleven als Heakeninginne tijdens het Heamiel van 2014. Het was heel bijzonder om in die rol een bijdrage te mogen leveren aan deze prachtige stadsfeesten van Bolsward.

Lijkt het jou ook fantastisch om deel uit te mogen maken van het Heamieltrio? Ben je tijdens de Heamieldagen 19 jaar of ouder en heb je zin om samen met het Heamielcomite ook deze keer de Heamieldagen weer tot een groot succes te maken? Schrijf dan een sollicitatiebrief en stuur deze samen met twee recente foto’s naar info@heamiel.nl  of via de post naar het Heamielcomité, Postbus 141, 8700 AC Bolsward.

 

Alvast veel plezier en succes!

 

Liefs, Hedwig Jansen

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.