Hattrick voor Primera, Primera Bolsward beloont z'n klanten!

De categoriewinnaars van de Beste Winkelketen van Nederland 2015 zijn bekend. Retailketen Primera, met in Bolsward een vestiging aan de Nieuwmarkt 13, is in drie categorieën als winnaar uit de bus gekomen.

Primera won in de categorieën Tijdschriften & Tabak, Cadeau en Boeken. “Dit is een compliment aan ons, de ondernemers en vooral aan al onze medewerkers, want dit zijn klantwaarderingen”, zegt Niels Engelmoer, eigenaar van Primera Bolsward.

Boeken

In de categorie Tijdschriften & Tabak won Primera voor de zevende keer op rij. “Die moeten we ook gewoon hebben”, aldus Engelmoer. Maar dat Primera ook in de categorie Boeken met de prijs aan de haal ging, en niet voor het eerst, verbaast hem. “Boeken is niet ons specialisme. Ik blijf het verwonderlijk vinden dat we die winnen, omdat, net als bij ons, in de meeste winkels een smal basisassortiment ligt.” “We zijn ook beoordeeld op onder andere service en vriendelijkheid, dus blijkbaar heeft dat in deze categorie de doorslag gegeven” Om de klanten te belonen voor deze waardering legt Engelmoer vanaf eind volgende week extra stapels goedkope toptitels neer. “Die worden ontzettend gewaardeerd en daar zijn we sterk in in Bolsward.”

CADEAU

Engelmoer is vooral trots op en blij met de winst in de categorie Cadeau. “Daar concurreren we met gerenommeerde ketens en maken wij dus de juiste keuzes”. Ook bij Primera Bolsward is dit met stip hét assortiment waarin geïnvesteerd wordt. Zo kan men vanaf dinsdag 29 september bij Primera Bolsward terecht op een nieuwe en complete cadeau- en party afdeling met vele humoristische (teksten) cadeautjes, kroonschilden en vele andere artikelen om een feestje te vieren. Recent breidde Engelmoer zijn assortiment Friese cadeau-artikelen al uit evenals het toevoegen van ‘Bolsward’ cadeau-artikelen zoals een kruidenbitter, aanstekers, Bolswarder schoolkrijtjes en mokken. Al deze Bolswarder artikelen zijn voorzien van het prachtige stadhuis en derhalve verschrikkelijk leuk om te geven én om te krijgen!

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.