Harré Bolsert App

Zaterdag 11 januari is een nieuwe app over Bolsward uitgekomen. Veel mensen zullen denken: “nog een app over Bolsward, is dat nu nodig?”. Internetondernemer Paul van Dijk van CirkelSoft uit Bolsward dacht van wel.

De reeds bestaande Bolsward City Guide app richt zich voornamelijk op toeristen. Terwijl de nieuwe Harré Bolsert app zich juist richt op de inwoners van Bolsward en directe omgeving.

 

Dagelijks toont de app het laatste nieuws aangevuld met berichten van sportverenigingen, scholen, ondernemers, bands, horeca, verenigingen, etc. De Harré Bolsert app probeert zoveel mogelijk nieuws uit Bolsward te vangen in 1 app, soms actueel, soms informatief en soms gewoon grappig.

Paul van Dijk, die sinds een jaar weer in Bolsward woont, viel het op dat zeer veel Bolswarder ondernemers, verenigingen en scholen actief zijn op twitter. Als app bouwer kon hij het niet laten al deze informatie te verzamelen en samen te bundelen in één app, zodat iedereen eenvoudig op de hoogte kan blijven van alles wat er in Bolsward gebeurt.

Op dit moment is de app alleen nog beschikbaar op de iPhone. Wellicht komt er in de toekomst ook een versie die geschikt is voor Android telefoons.

 

 

Links Directe link naar de AppStore: itunes.apple.com/app/harre-bolsert/id791551045

CirkelSoft website: www.cirkelsoft.nl

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.