Haree Geert (column)

Haree Geert 

Jonge jonge Geert wat kestou hard draave. Dat had ik eerlijk seit nooit achter dei socht.

Ja ik weet dast sportief bist, althans dast fan sport houst en geniete kest fan bijvoorbeeld ut kaatsen. De friese sport wear we allemaal as friezen trots op binne. Nou ja ok niet allemaal want fannemoorn moest ik nog twee collega’s uutlegge wat de PC was.

Maar dat even tersijde. Geert, even over dien kondiese, die is echt goed, eigenlijk un bitsie te goed. Want wastou fanavond deest an ut ein fan de PC finale ken natuurlijk niet. Ut moment na afloop fan de finale is dat de jongens mekaar inne armen fliege en dat de familie en vrienden en suh dat ok doen kenne.

Maar dat un sjoernalist der dan hast nog eerder is dan dat de jongens bij mekaar binne? Laat die sporters toch even fan hun overwinning geniete. En dan komst maar vijf minuten later met ut ferhaal inne “uutsjoering”. Kenne wij heus wel even op wachte want wij wille ok geniete fan die drie jongens die wonnen hewwe en mekaar in de armen fliege wille.

Dus stop foor volgend jaar maar met trainen en laat die jongens even geniete fan mekaar.

O ja en ik sag dat er nog sun sjoernalist rond huppelde maar dou wast eerlijk eerste dus richt ik mij to dij!

Bist ferders un beste fent maar dit moest ik even kwiet!

Mazzel!
Ton

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.