Hardloopclinic voor de 4 mijl van Bolsward

Dit jaar staat er een nieuwe hardloopwedstrijd op de kalender van de Lange Afstandlopers Bolsward. Op Tweede Paasdag, 17 april, zal het startschot klinken voor de 4 en 10 mijl van Bolsward.

Voor de 4 mijl zal er vanaf woensdag 8 februari een clinic starten voor mensen die graag de 6,437 kilometer willen gaan lopen. Beginnende hardlopers krijgen naast een schema voor de 4 mijl, één keer in de week een gezamenlijke training op de woensdagavond onder leiding van deskundige trainers die KNAU gecertificeerd zijn. Daarnaast is er twee keer een testloop op een zaterdagochtend.

Naast de gezamenlijke training op woensdag 19.00 uur (eerste gezamenlijke training is 8 februari) bestaat het schema uit twee andere trainingen per week die je zelf kunt uitvoeren. In 11 weken worden de lopers langzaam aan klaar gestoomd voor de 4 mijl. De route van zowel de 4 als 10 Engelse mijlen zal voor een groot deel langs oude wedstrijdroutes van de LAB gaan. Je betaald voor de clinic €30,-. Uiteraard zit hierbij inbegrepen je inschrijvingsbewijs voor de loop op 17 april. Na afloop van de clinic mag je 3x gratis mee trainen met de LAB op de maandagavond. Ook ontvang je een leuke gadget van de LAB.

Mensen die mee willen doen aan de clinic kunnen zich aanmelden via dit email adres
Vermeld in je mail je naam, adres, 06 nr  en leeftijd. Ook is het handig om te vermelden wat je sportervaring is en of je al eerder hebt gelopen en hoe die ervaring was.
Bij aanmelding ontvang je het schema per mail en ook de verder informatie van o.a de trainingslocatie.

Er kunnen maximaal 20 mensen meedoen aan deze clinic. Wees er dus snel bij! De clinic gaat door als er 15 deelnemers zijn.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.