Hardloopclinic bij Lange Afstandlopers Bolsward

Hardlopen is recreatief en uitdagend en daarom organiseert de Lange Afstandlopers Bolsward een clinic:hardlopen voor beginners.

Heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nooit van gekomen? Of ben je al begonnen met hardlopen, maar lukt het niet om het vol te houden?

Met de clinic van de Lange afstandlopers Bolsward maak je op een laagdrempelige manier kennis met hardlopen. De clinic duurt 12 weken, we werken toe naar de Paasloop in Bolsward: de 4 mijl. Het is niet verplicht om mee te doen aan deze loop, maar wel heel erg leuk.

De clinics worden gegeven door ervaren trainers. Plezier staat daarbij voorop, maar in de loop van die 12 weken kun je wel steeds verder en steeds langer hardlopen en is er aandacht voor de looptechniek. Naast de training, die plaatsvindt op maandagavond 19.30 uur in het Julianapark in Bolsward, krijg je een schema. Met dit schema kan je het hardlopen rustig opbouwen met een aantal trainingen per week.  De eerste training vindt plaats op 8 januari 2018.

Sporthuis A.P. van der Feer ondersteunt deze clinic met een leuk hardloopshirt en een kortingsbon.

De kosten voor de clinic zijn € 35,– per persoon. Dit is inclusief 12 trainingen, een schema en deelname aan de Paasloop in Bolsward. Mocht je na afloop van de clinic lid worden van de Lange Afstandlopers Bolsward dan ontvang je in 2018 30% korting op het lidmaatschap.

Ga voor een goed begin in 2018 en doe mee! Opgeven kan door een mail te sturen naar dit e-mail adres

Let op: de clinic gaat door bij minimale deelname van 15 personen. Het maximum aantal is 30, dus wees er snel bij want vol is vol.

Graag tot ziens!


1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *