Handtekening geplaatst onder overkomst Enecotour

Ter voorbereiding op de Enecotour en Bolsward als startplaat, werd donderdagmorgen de handtekening geplaatst door Eneco Tour Koersdirecteur Rob Discart en het bestuur van de stichting Eneco Tour Bolsward onder de overeenkomst.

Dit gebeurde op het parcours van de meerdaagse etappekoers, de Markstraat.

Bolsward was vorig jaar ook al startplaats en de organisatie van deze meerdaagse wielerkoers was zodanig onder de indruk dat ze Bolsward dit jaar ook graag weer als startplaats wilde hebben. De koers start 19 september met de etappe Bolsward – Bolsward en een dag eerder, op zondag 18 september zal de ploegenpresentatie weer plaats vinden in het centrum van de stad.

Vanwege de Olympische Spelen wordt de Enecotour dit jaar een maand later georganiseerd. Hierdoor wordt de wedstrijd een belangrijke voorbereiding op het WK. De verwachting is dan ook dat er dit jaar meer toppers aan de start zullen verschijnen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.