Haitsma Assurantiën start per 1 februari 2016.

Per 1 februari 2016  start Peter Haitsma een nieuwe onderneming. Onder de naam Haitsma Assurantiën blijft hij zakelijke en particuliere relaties in deze regio bedienen.

Na circa 28 jaar ervaring in loondienst bij een bank, verzekeraar en tussenpersoon,  heeft Peter Haitsma besloten per 1 februari 2016 als zelfstandig ondernemer in Assurantiën verder te gaan.

Haitsma Assurantiën werkt hierbij samen met FGD Diensten te Leeuwarden. FGD biedt volledige commerciële en administratieve ondersteuning aan Haitsma Assurantiën.  Volgens Haitsma biedt dit het beste van twee werelden;

  • alle tijd voor klanten
  • de basis voor een lange termijn relatie
  • een professionele organisatie met bekende aanspreekpunten
  • altijd goed en bewust (on)verzekerd
  • steeds korte lijnen en dichtbij
  • verzekeren tegen de beste voorwaarden en tarieven

Peter Haitsma maakt de vergelijking met zijn passie voor koken met verse producten:     “ Graag neem ik de tijd om de juiste ingrediënten te gebruiken voor een heerlijk gerecht. Deze methode pas ik ook toe als ik een verzekeringsadvies geef. Het gaat om de juiste verhouding“.

Meer informatie staat op de website www.haitsma-assurantien.nl

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.