Haarstudio Grietje viert 12,5 jarig jubileum

Sinds 2005 runt Grietje Palstra-Roskam met veel enthousiasme haar kapsalon ‘Haarstudio Grietje’ aan de Gravenburg 4 in Bolsward.

Kapster Grietje startte in een slaapkamer omgebouwd tot kapsalon, maar na enkele jaren bleek dat haar werkplek op de bovenverdieping aan uitbreiding toe was. “We hebben de garage naast huis omgetoverd tot een prachtige haarstudio”, vertelt ze.

Haarstudio Grietje staat voor persoonlijke aandacht voor iedereen en is betaalbaar. “Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mijn klanten en de variatie: van permanenten tot kleuren”, legt Grietje uit. Hoewel de gediplomeerd kapster een jarenlange ervaring heeft opgebouwd, volgt ze nog jaarlijks trainingen en cursussen op het gebied van haarmode. “Ik vind het erg belangrijk en leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.”

Eén van haar trouwe klanten legt graag uit waarom ze zo graag bij Haarstudio Grietje komt: “Ik vertrouw mijn kapster Grietje volledig op haar deskundigheid bij het knippen en kleuren én omdat het altijd gezellig is om even bij te kletsen.”

Wil je ook een afspraak maken bij Haarstudio Grietje? Dit kan door te bellen naar 0515-572398 of plan online zelf je afspraak in via www.1kapper.nl. Bovendien ontvang je in maart en april 2018 12,5% korting op alle behandelingen en haarproducten van Haarstudio Grietje.

Kapster Grietje Palstra-Roskam aan het werk in haar kapsalon


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *