Haardonatie voor stichting Haarwensen

De zevenentwintig jarige Natasja Stellingwerf uit Sneek liet donderdagmorgen haar lange lokken afknippen om het vervolgens te doneren aan stichting haarwensen.

Natasja kwam tot haar actie nadat ze het boek Kanjer Guusje gelezen had en hierdoor ontstond het  idee om haar haar te laten groeien voor deze actie, anderhalf jaar geleden. Ze lichte Anita Haarsma van Hairstyle Haarsma in over haar plan en Anita melde haar direct aan als kapper van de stichting Haarwensen.  Op donderdag 23 mei werd door Anita Haarsma de staart afgeknipt waarvan de minimale lengte 25 cm moet zijn. Wat de ” spelregel ” zijn. Een bijzondere dag want het is deze dag de geboortedag van Kanjer Guusje. Guusje was een meisje van 10 jaar bij wie in 2011 kanker werd geconstateerd. Haar vader hield in een logboek bij het het ging met zijn dochter, helaas won Guusje het niet van haar ziekte en op haar sterfdag werd kanjer guusje trending topic op twitter. Ook werd naar aanleiding van het weblog een boek uitgegeven

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.