Haar eraf voor spreekbeurt

De negen jarige Renske Slagman uit Schettens stapte maandagmorgen zonder blikken of blozen in de kappersstoel van Hairstyle Haarsma om haar lange haar tot een vlecht te laten maken om er vervolgens de schaar in te laten zetten.

Ze kwam op het idee omdat ze deze week een spreekbeurt op school heeft over Stichting Haarwensen en wat is er dan mooier om je eigen gedoneerde vlecht daarbij te laten zien.

 

 

De Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat van de vele vlechten die ze krijgen pruiken worden gemaakt voor kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden. Die zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Hairstyle Haarsma verzorgt het afknippen van de vlecht en de nieuwe coupe die Renske kreeg geheel gratis.

 

(foto’s Hairstyle Haarsma)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.