Grote order voor machinefabriek De Klokslag Bolsward

De Klokslag Engineering BV uit Bolsward heeft de opdracht gekregen om de kaasproductielijnen en pekellokalen in de kaasfabriek van A-ware Food Group in Heerenveen te realiseren.

‘De levering van kaasproductielijnen en pekellokalen voor de kaasfabriek is één van de grootste orders in de geschiedenis van ons bedrijf’. Aldus Evert Yntema, algemeen directeur van De Klokslag.

Wij zijn trots dat wij als Friezen mogen meebouwen aan de kaasfabriek in het Friese Heerenveen.’ De Klokslag realiseerde al eerder kaasfabrieken onder meer voor Molkerei Ammerland in Dringenburg (D) en voor DMK Edewecht (D): beide projecten met een capaciteit van ca. 1,6 miljard liter melk per jaar.

Kaaslijnproducent De Klokslag is gespecialiseerd in kaasproductiesystemen en zet haar jarenlange ervaring in voor de kaasfabriek van A-ware Food Group waar vanaf 2015 jaarlijks 80.000 ton kaas typisch Hollandse kazen worden geproduceerd.

Bron:De Klokslag.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.