Grote meerderheid gemeenteraad voor volledige herinrichting Broereplein

Op de dag dat de rechter zich boog over de voorlopige voorziening die was aangevraagd voor de herinrichting van het Broereplein, koos de gemeenteraad in grote meerderheid om de herinrichting in één keer aan te gaan pakken.

In eerste instantie zou het plein alleen worden aangepakt voor de plaatsing van de fontein maar nu zal de gemeente het plein in één keer aanpakken.
Bijna de gehele raad kon zich hier in vinden. Alleen Klaas Jan Semplonius van de nu nog naamloze partij stemde tegen.

18 mei zal in Bolsward het openingsfeest worden gehouden waarmee alle elf fonteinen in gebruik worden genomen.  Volgens de wethouder zullen die werkzaamheden op tijd klaar zijn maar alleen het tweede deel van het project zal afhangen van de uitspraak van de voorlopige voorziening, die uitspraak wordt volgende week verwacht.

 

De kosten voor de herinrichting van het Broereplein komen in totaal op €250.00,- .

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.