Grote interesse voor kaarten Heamiel slotact

Nog nooit gingen er in de voorverkoop van de Heamiel Slotavond zoveel kaarten over de toonbank als dit jaar. normaal gesproken komt de kaartverkoop in de week voorafgaand aan het Heamiel op gang.

Maar dit jaar zijn er in mei en begin juni al erg veel kaarten verkocht. Een bevestiging dat de organisatie na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer een goede line-up heeft neergezet. Met optredens van DJ Dan Daniëls, The Cool Quest, DI-RECT & The Dirty Daddies wordt het grootste feest van Bolsward dan ook weer knallend afgesloten.

De weersvoorspellingen voor de Heamiel dagen zien er goed uit.  Op dit moment zijn er nog voorverkoopkaarten beschikbaar bij Jumbo Kooistra, de Primera, de Tramhalte of via www.heamiel.nl

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.