Groene glascontainer terug in Bolswarder straatbeeld

Een waarschijnlijk goed bedoelde geste  van de gemeente voor de watersportgast in Bolsward is een flink aantal Bolswarders in het verkeerde keelsgat geschoten.

Op de Gleibakkerij werd afgelopen week een “ouderwetse” groen glascontainer geplaatst. Maar de locatie en ook de staat waarin de container valt bij vele voorbijgangers verkeerd. De container is direct naast het informatiebord geplaatst waarop de geschiedenis van het Friese aardewerk uit Bolsward staat uitgelegd.

Volgens één van de voorbijgangers die wij spraken zal het bord weinig bekeken worden als de zon flink op de glasbak heeft geschenen. De lucht die de container dan gaat verspreiden zal niet echt prettig zijn.

De gemeente was niet bereikbaar voor commentaar.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.