Groencentrum Witmarsum wederom Beste kerstshow van Nederland

WITMARSUM – Het begint langzamerhand een gewoonte te worden: bij de verkiezing van Beste Kerstshow van Nederland komt die van Groencentrum Witmarsum als beste uit de bus . Dit jaar won het groenbedrijf de titel voor de derde keer op rij.

Dat deed het in de categorie ‘Middel’, bedoeld voor winkels met een maximale oppervlakte van tienduizend vierkante meter. In totaal deden 52 bedrijven mee.

Een enthousiaste Johanneke Terpstra reageert: ,,Het is ongelooflijk. We kregen al mooie reacties van de klanten, maar dat ook een onafhankelijke jury en mystery shoppers het zo waarderen.. We zijn er super blij mee. Waar Witmarsum groot in kan zijn.”

De jury heeft een aantal redenen om Groencentrum Witmarsum als winnaar uit te roepen, zo valt in hun rapport te lezen: ‘Ze hebben lef, ze hebben stijl, ze zijn creatief en vernieuwend. En ze durven volstrekt hun eigen kerstweg te gaan. Deze winkel durft voor één thema te kiezen, en voeren dat consequent en overal door. Dat resulteert in een uitgebalanceerde winkel met een heel hoog ‘wow-gehalte’.

De verkiezing is georganiseerd door vakblad Tuinzaken in samenwerking met Tuinbranche Nederland.

6 reacties

Geef een antwoord