Groencentrum Witmarsum beste kerstshow van Nederland

Woensdagavond was de prijsuitreiking van de ‘Beste Kerstshow van Nederland, de competitie die Tuinbranche Nederland samen met vakblad Tuinzaken organiseert.

In de categorie middelgroot won Groencentrum Witmarsum die het stoere natuurthema consequent door de hele winkel heeft doorgevoerd.

Uit het juryrapport:

De winnaar van vorig jaar wint dit jaar opnieuw overtuigend. Wat een kersttopper. Wat was dit goed gedaan; en wat was het stoere natuurthema consequent doorgevoerd. Gedurfd, om zo voor één thema te kiezen. We zagen stoere presentaties, onder meer met een landrover, prachtige styling en een verrassend breed assortiment. Camouflagenetten tegen het plafond zorgden voor een intieme beleving, natuurbeleving en het buitengevoel waren overal aanwezig. Onder meer door twee vrachtwagens vol boomstammen te verwerken in de show. Weinig bling, maar dat is ook niet het publiek dat naar dit Friese groencentrum komt. Ze brengen een eigen krant uit, die in de regio wordt verspreid, die bol staat van inspiratie, trends en aanbiedingen met het thema Into the woods. Ook leuk: het personeel is in stijl gekleed in stoere geblokte houthakkersbloezen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.