Gratis workshops en challenges bij Sportpark Schuttersveld

Sportpark Schuttersveld bestaat 10 jaar en dat vieren we op zaterdag 17 juni.  De dag staat in het teken van sportief plezier en vermaak. 

Van korte workshops van de verenigingen tot klimmen, suppen en quad rijden op een quadbaan.  Iedereen, jong en oud is van harte uitgenodigd. De activiteiten zijn deze dag gratis.

Voor iedereen

Van 11:00 en 15:00 uur is iedereen van harte uitgenodigd om mee te doen aan de festiviteiten op het sportpark Schuttersveld. De sportverenigingen dagen u uit om deel te nemen aan korte workshops of challenges om kennis te maken met de verschillende sporten. Kinderen tot 13 jaar kunnen een gratis challenge-stempelkaart afhalen, waarmee ze een ijsje van Min12 verdienen.

Daarnaast kunnen kinderen komen quad rijden op een echte quad baan. En ook suppen en klimmen op een klimwand kunt u komen doen. Als volwassene wordt uw sportkennis op de proef gesteld middels een quiz. Onder de juiste inzendingen worden drie waardebonnen t.w.v. €25,00 van De Walrus verloot. Er is een dj die zorgt voor muziek en de Foodtruck van Lokaal 55 en Min12 zijn er ook!

Win kaarten voor SC Heerenveen met uw mooiste, gekste of sportiefste foto!

Deel een sportieve foto die u hebt gemaakt op het event op de facebookpagina van het Schuttersveld en win kaarten voor SC Heerenveen. De twee mooiste foto’s winnen twee toegangskaarten voor een voetbalwedstrijd van SC Heerenveen. De jury maakt 21 juni De winnaar bekend via facebook.

Houd www.facebook.com/sportpark-schuttersveld-sneek in de gaten voor het complete programma van het sportieve event.

Sportpark Schuttersveld, Thomas Zandstrastraat 2 in Sneek

 Doe mee met de Dikke Banden Race van de wielervereniging (7 t/m 12 jaar)

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.