Gratis tennisclinic bij tc ’t Tramhuisje, Nijland

Op zaterdag 7 april wordt het nieuwe tennisseizoen bij tc ’t Tramhuisje in Nijland geopend met een gratis tennisclinic voor leden en niet-leden.

Vanaf 11.00 uur staat de trainer van de club klaar voor de jeugd om bezig te gaan met rackets en ballen. Na afloop ligt er een gezellige traktatie klaar. Om 13.00 uur zijn de volwassenen aan de beurt om onder deskundige leiding een balletje te slaan. De dag zal worden afgesloten met een demonstratie wedstrijd van de trainer tegen een mystery guest.

Ook als je nog nooit hebt getennist ben je welkom op en bij de baan om kennis te maken met de tennissport. Het clubgebouw is open, er zijn vertegenwoordigers van ’t Tramhuisje aanwezig om je te ontvangen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.